Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Regatta" oferă comision la jumătate pentru programul Prima Casă

A.T. Piaţa Imobiliară /

Compania imobiliară "Regatta" a anunţat, ieri, că se alătură programului Prima Casă, iniţiat de Guvern pentru a sprijini tinerii în contextul economic actual. Compania va oferi o reducere de 50% din comisionul perceput cumpărătorilor ce vor achiziţiona o locuinţă prin intermediul acestui program, arată un comunicat de presă remis redacţiei. Eduard Uzunov, preşedintele "Regatta", a declarat că iniţiativa este binevenită şi necesară şi că societatea poate să realizeze identificarea potenţialilor cumpărători prin verificarea eligibilităţii acestora, ajutând, astfel, băncile şi eficientizând procesul de creditare. "Regatta" recomandă ca programul să includă doar imobilele noi, atât cele în curs de finalizare, cât şi cele ce urmează să fie începute în viitorul apropiat. Această măsură ar ajuta la relansarea segmentului rezidenţial şi ar crea noi locuri de muncă în domeniul construcţiilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional