Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Regiunea Sud-Est a contractat 32% din fondurile POR

I.D. Investiţii /

La nivelul regiunii de dezvoltare Sud-Est au fost semnate pana la 30 septembrie un numar total de 365 de contracte de finantare din Programul Operational Regional (POR). Valoarea totala solicitata este de aproximativ 418,99 de milioane de euro, reprezentand aproximativ 78,34% din valoarea alocata regiunii pentru perioada 2007-2013. Pana in prezent au fost autorizate plati de 172 milioane de euro, ceea ce reprezinta 32% din valoarea totala alocata regiunii.

Printre proiectele care au beneficiat de finantare POR in regiunea Sud-Est se numara: modernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriului de specialitate al Spitalului Municipal Ramnicu Sarat. Proiectul are o valoare totala de 5,19 milioane de lei, din care 1,68 milioanre de lei reprezinta contributia beneficiarului, primaria Ramnicu Sarat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional