Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RE/MAX deschide primul birou din Sibiu

Elena Deacu Piaţa Imobiliară /

Răzvan Cuc, Director Regional REMAX Romania

Răzvan Cuc, Director Regional REMAX Romania

RE/MAX anunţă deschiderea primului birou din Sibiu, acesta fiind a treisprezecea locaţiei a companiei în România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Documentul arată că agenţia din Sibiu va deveni operaţională începând din toamna acestui an, iar primul obiectiv al companiei constă în recrutarea şi instriuirea de agenţi imobiliari care să răspundă nevoilor pieţei.

"Chiar dacă cele mai multe dintre birourile noastre sunt conversii, practic trecerea unor agenţii imobiliare sub umbrela RE/MAX şi adaptarea la cultura noastră, în cazul Sibiului este vorba de un start-up. Astfel, agenţia din acest oraş a fost înfiinţată de omul de afaceri Ţărnaru Raul Nicuşor care deţine şi o experienţă notabilă pe piaţa de construcţii", a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Potrivit acestuia, potenţialul turistic al oraşului a reprezentat un motiv temeinic în decizia companiei de a-şi extinde reţeaua. În plus, renumele de oraş cultural şi istoric, împreună cu poziţionarea Sibiului în top zece oraşe ca importanţă economică din ţară, reprezintă principalii factori care atrag investitorii în această zonă. De asemenea, reprezentantul companiei estimează că, prin prisma acestor indicatori, segmentul imobiliar local va creşte anul aceesta cu circa 5%, atât din punct de vedere al cererii, cât şi al ofertei.

"Mi-am dorit asocierea cu un brand de renume pe piaţa imobiliară, iar RE/MAX este singurul care se bazează pe educaţie şi cu ajutorul căruia pot contribui la schimbarea imaginii agentului imobiliar din Sibiu şi, implicit din ţară", a afirmat, la rândul său, Ţărnaru Raul Nicuşor, broker-owner al agenţiei RE/MAX Xux din Sibiu.

Acesta a subliniat, de asemenea, că, activând în piaţa de construcţii prin intermediul companiei ce o deţine pe plan local, a considerat că investiţia într-o franciză RE/MAX este oportună, mai ales în contextul reluării investiţiilor imobiliare în ultima perioadă.

Potrivit declaraţiilor lui Răzvan Cuc, în următorii 3 ani RE/MAX vizează deschiderea altor două birouri pe piaţa din Sibiu, fiind o zonă cu potenţial.

"Ne-am propus ca, odată cu intrarea noastră pe piaţă şi instruirea viitorilor agenţi, să le oferim sibienilor cât mai multe informaţii despre avantajele colaborării cu un agent imobiliar specializat şi modul în care aceştia pot influenţa semnificativ succesul unei tranzacţii, fie că este vorba de o închirere, ori vânzare", a completat Răzvan Cuc.

Pe plan naţional, RE/MAX vizează deschiderea a 110 francize până la finalul anului 2023, dintre care nu mai puţin de 25 de birouri doar în Capitală.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional