Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RE/MAX organizează sesiuni de training specializat în domeniul imobiliar

Simona Grigorescu Piaţa Imobiliară /

RE/MAX organizează sesiuni de training specializat în domeniul imobiliar

RE/MAX România continuă sesiunile de training specializat dedicate celor care deja profesează sau doresc să-şi înceapă o carieră în industria imobiliară, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Conform companiei, următoarele două sesiuni vor avea loc în Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe 6 şi respectiv 7 octombrie.

După ediţii de succes susţinute de profesionişti de talie mondială în faţa a peste 300 de participanţi, "Next Level in Real Estate" revine în Cluj-Napoca şi Bucureşti. Evenimentul îl va avea în prim plan pe Paul Vincenti, unul dintre trainerii de management din piaţa imobiliară care va aborda subiecte referitoare la managementul timpului şi atitudinea de luptător, două aspecte esenţiale pentru un consultant imobiliar, mai precizează comunicatul.

Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România, a declarat că: "Am remarcat un interes crescut din partea participanţilor pentru acest tip de educaţie alternativă şi de aceea am apelat la Paul Vincenti. Am ştiut că trebuie să-l aduc în faţa agenţilor RE/MAX România după ce l-am văzut pentru prima dată în Viena şi am rămas fascinat atât de jocul său de scenă, cât şi de conţinutul discursului său, foarte bine conturat".

Conform reprezentantului companiei, seminarul contribuie la evoluţia agenţilor şi a profesioniştilor din imobiliare, având un impact puternic în îmbunătăţirea tehnicilor de lucru şi a modului în care aceştia sunt percepuţi.

De asemenea, Răzvan Cuc evidenţiază faptul că "Next Level in Real Estate" se adresează nu doar profesioniştilor în imobiliare, ci şi tuturor celor ce îşi doresc să-şi îmbogăţească spectrul de cunoştiinţe despre acest domeniu.

Pentru cele două sesiuni, organizatorii se aşteaptă la aproximativ 200 de participanţi, urmând ca pe viitor trainingul să fie organizat şi în alte oraşe cheie pentru industria imobiliară, precum Iaşi, Timişoara sau Braşov.

"Pentru început, am ales să-l aducem pe Paul Vincenti în două dintre cele mai efervescente oraşe din piaţa imobiliară locală, ambele reprezentând puncte de referinţă atât în ceea ce priveşte numărul de tranzacţii, cât şi numărul de agenţi", a încheiat directorul regional RE/MAX.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional