Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Remus BC, o noua cladire de birouri dedicata IMM-urilor

I.D. Investiţii /

O noua cladire de cu facilitati pentru IMM-uri se apropie de finalizare in Capitala.

REMUS Business Center este un proiect S+P+5E, amplasat central pe Calea Calarasilor, cu o suprafata totala inchiriabila de 2.028 mp, cu module de spatii care pornesc de la 84 mp. Totodata cladirea dispune de 20 locuri de parcare, potrivit ESOP Consulting, agentul exclusiv de inchiriere pentru proiect.

Investitia a fost finantata din fonduri europene prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 4 "Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local", derulat de catre Ministerul Dezvoltarii Locale si Turismului.

Alexandru Petrescu, managing partner ESOP Consulting, a declarat:

"Ne bucuram ca dezvoltatorii imobiliari s-au implicat in realizarea de proiecte finantate din fonduri europene. In piata exista o nevoie reala de proiecte cu chirii sustenabile pe termen mediu şi lung, in special pe segmentul companiilor start-up şi al companiilor medii."

Cladirea REMUS Business Center va fi disponibila din primul trimestru din 2014, fiind estimat ca la sfarşitul lunii septembrie-inceputul lunii octombrie 2013 sa se termine lucrarile la fatada şi sa se treaca la finisajele interioare.

In Bucuresti, in perioada 2011-2012 au fost avizate initial sapte proiecte care ofera spatii destinate IMM-urilor, cu suprafete incepand de la aproximativ 1.800 mp pana la 15.000 mp, conform studiului de piata realizat de ESOP Consulting.

Dintre acestea doar cinci au ramas in implementare, finantarea unuia dintre proiecte fiind reziliata si un proiect fiind in stand-by. In acest an se finalizeaza primele trei centre de suport pentru afaceri de acest tip, primele contracte de inchiriere pentru IMM-uri fiind semnate din faza de off plan, inca de la sfarsitul anului 2012.

Cladirile de birouri cu facilitati pentru IMM-uri sunt cofinantate de Uniunea Europeana, prin programul Axa prioritara 4 "Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local", derulat de catre Ministerul Dezvoltarii Locale si Turismului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional