Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Retelele de apa se extind in Maramures

A.D. Investiţii /

Compania de utilitati Vital Baia Mare deruleaza o licitatie pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare si extindere a retelelor de apa si apa uzata din localitatile Baia Sprie, Baita, Bozanta si Cavnic, din judetul Maramures.

Lucrarile presupun reabilitarea si extinderea conductelor de aductiune, a rezervoarelor de apa, a statiilor de pompare, a retelei de distributie si a retelei de apa uzata in localitatile amintitie. Termenul de finalizare este de 22 de luni de la atribuire. Valoarea contractului a fost estimata la 30,6 milioane lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare publicat prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Lucrarile vor fi atribuite prin licitatie deschisa in baza criteriului "pretul cel mai scazut". Termenul limita pentru primirea ofertelor este 6 martie 2013.

Lucrarile sunt finantate cu fonduri europene prin Programul Operational Sectorial de Mediu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional