Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Retelele de gaze din Capitala vor fi modernizate

I.D. Investiţii /

Retelele de gaze din Capitala vor fi modernizate

Retelele de gaze naturale din Capitala vor fi modernizate in scopul cresterii capacitatii de distributie.

Compania de gaz GDFSuez Energy Romania este pregatita sa investeasca 126,77 milioane lei fara TVA in dezvoltarea retelei de medie presiune si a conductelor de otel neprotejabile catodic. Pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si executare au fost lansate trei licitatii.

Reteaua de medie presiune va fi dezvoltata pe o lungime de 70.436 ml

Prima licitatie vizeaza dezvoltarea retelei de medie presiune in lungime totala de aproximativ 70.436 ml. Valoarea totala a investitiei este estimata la suma de 52,19 milioane lei fara TVA. Perioada de implementare a contractului este de 25 de luni.

Operatorii economici pot depune ofertele pana la data de 19 septembrie 2012.

Doua licitatii lansate pentru modernizarea conductelor de otel neprotejabile catodic

In scopul modernizarii conductelor de otel neprotejabile catodic au fost lansate doua licitatii divizate pe zone.

Lucrarile aferente zonei 1 au fost estimate la suma de 53,18 milioane lei fara TVA. Conductele urmeaza sa fie modernizate pe o lungime de aproximativ 61.996 ml. Perioada de implementare a contractului este de 25 de luni. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 19 septembrie 2012.

Totodata, s-a lansat licitatia pentru atribuirea contractului de modernizare a conductelor de otel neprotejabile catodic din Zona 3 in lungime totala de aproximativ 24.702 ml. Valoarea estimata a investitiei este de 21,4 milioane lei fara TVA. Perioda de implementare a contractului este de 13 luni. Operatorii economici pot depune ofertele pana la data de 13 septembrie 2012.

Contractele vor fi atribuite prin licitatie deschisa potrivit criteriului "pretul cel mai scazut". Proiectele vor primi finantare din fonduri europene prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional