Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

România, al patrulea progres al îmbunătăţirii transparenţei imobiliare

F. A. Piaţa Imobiliară /

Indicele bianual lansat de către Jones Lang LaSalle arată că pieţele imobiliare în recuperare au determinat un nou impuls către îmbunătăţiri în transparenţă, după o încetinire a progresului în timpul crizei financiare, în 2008 şi 2009, potrivit unui comunicat transmis redacţiei. Aproximativ 90% din pieţe au înregistrat avansuri în transparenţa imobiliară, în ultimii doi ani, conduse de îmbunătăţirea datelor fundamentale de piaţă şi a măsurării performanţei, combinat cu o mai bună guvernanţă a vehiculelor listate.

Indicele reafirmă ascensiunea pieţelor de creştere MIST (Mexic, Indonezia, Coreea de Sud şi Turcia), Turcia conducând în topul îmbunătăţirii transparenţei, în timp ce ţara noastră se află pe locul al patrulea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional