Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Romania si Bulgaria vor sa-si conecteze cat mai repede retelele de gaz

I.D. Investiţii /

Conexiunea de gaz dintre Romania si Bulgaria va fi complet functionala din a doua jumatate a anului 2013, a anuntat Rodin Traicu, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei Comertului si Mediului de Afaceri.

Sectiunea de retea de gaz va fi incorporata in proiectul Nabucco si va asigura siguranta energetica a Romaniei si Bulgariei, scrie site-ul Novinite.com.

Constructia conductei de gaz dintre Romania si Bulgaria a demarat oficial in august 2012. Potrivit declaratiilor lui Rodin Traicu oficialitatile din cele doua tari au cazut de acord sa mareasca pasul realizarii constructiei.

Conform deciziei Consiliului European din februarie 2011 fiecare stat membru UE ar trebui sa aiba cel putin doua surse de gaz natural si electricitate pana in 2014. Masura a fost luata in urma crizei de gaz ruso-ucrainiene.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional