Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Românii cumpără locuinţe pe Costa Blanca, pentru investiţie

Piaţa Imobiliară /

Sursa fotografiilor: facebook / Casa Spania 24

Sursa fotografiilor: facebook / Casa Spania 24


  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    T ot mai mulţi români cu apetit investiţional îşi îndreaptă atenţia către piaţa imobiliară din afara ţării. Oportunităţi de investiţii imobiliare într-o zonă extrem de populară, pentru cei care caută un climat plăcut şi un nivel de trai ridicat, se găsesc în Spania, de exemplu pe Costa Blanca.

    Dorina Popovici, Directorul General al agenţiei Casa Spania 24, subliniază: "Spania este a doua cea mai vizitată ţară din lume şi în ultimii ani a devenit o destinaţie populară pentru investiţii imobiliare. Există multe avantaje pentru achiziţiile imobiliare în această ţară, cum ar fi: preţurile accesibile, sistemul fiscal avantajos cu taxe reduse, infrastructura modernizată, climatul excelent cu 320 de zile de soare, oportunităţi de închiriere şi programe de zbor pe tot parcursul anului. Portofoliul agenţiei Casa Spania cuprinde peste 200 de proprietăţi deosebite cu vederi uimitoare la Marea Mediterană, iar preţurile pornesc de la 236.000 de euro şi ajung până la 4,8 milioane de euro. Cele vechi pot să coste începând de la 80.000 de euro".

    Potrivit domniei sale, profilul cumpărătorului este acela al investitorului care cumpără pentru a avea un profit: "Chiriile sunt foarte bune, fiind zonă turistică, şi se închiriază foarte bine. În timp de 8-10 ani, cumpărătorul îşi amortizează investiţia. Sunt firme de property management care fac acest lucru. Noi suntem pe piaţă de doi ani, dar au început să crească vânzările, pentru că, pe lângă toate celelalte avantaje legate de preţ şi de climă, contează foarte mult şi că locaţia este în Europa, fiind uşor de ajuns".

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional