Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RPF Development: Vânzări de 700.000 euro la Vitan Residence

F. A. Piaţa Imobiliară /

Fondul de investiţii american RPF Development, dezvoltatorul ansamblului imobiliar Vitan Residence, a contractat apartamente în valoare de peste 700.000 euro în urma participării la târgurile Condominium şi Târgul Naţional Imobiliar, potrivit unui comunicat al companiei.

"Valoarea rezervării se ridică la suma de 3.000 euro. În următoarele trei săptămâni, noii proprietari trebuie să achite avansul de 25% din valoarea totală a apartamentului. Preţurile pentru o locuinţă cu două camere pornesc de la 99.000 euro plus TVA. Am semnat rezervările pentru locuinţe în valoare de 600.000 euro fără TVA pe perioada celor două târguri", a declarat directorul de vânzări al companiei, Adrian Achim.

Vitan Residence este un proiect în valoare de 31 milioane euro, iar peste 70% din cele 187 de apartamente au fost contractate de la sfârşitul anului 2008. Ansamblul imobiliar va fi finalizat conform graficului, în octombrie 2009. Proiectul este creditat de către Banca Comercială Română.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional