Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

S-a desemnat castigatorul concursului pentru reorganizarea spatiului public central din Ramnicu Valcea

I.D. Investiţii /

Biroul Individual de Arhitectura Sorin Dragos Popescu a castigat concursul lansat pentru reorganizarea si amenajarea spatiului public central din municipiul Ramnicu Valcea.

Proiectul cabinetului a fost declarat castigator in urma unui concurs deschis organizat in doua faze. In cadrul concursului au fost depuse 19 oferte. Dintre acestea doua au fost respinse, iar 17 au fost admise in jurizarea primei fazei, ulterior doar opt proiecte au trecut in faza a doua.

Castigatorul concursului va primi un premiu de 4500 de euro, la care se adauga un premiu de 1000 euro, onorariu de participare acordat de promotor, Primaria Municipiului Ramnicu Valcea.

Vor fi premiati de asemenea castigatorii locurilor doi, trei si a mentiunii: arh. Alexandru Suciu (2500 euro), Soare & Yokina Arhitecţi Asociaţi SRL (1000 euro), respectiv S.C. Studio Basar S.R.L (500 euro).

De asemenea toti finalistii vor primi un onorariu de 1000 euro din partea Primariei Ramnicu Valcea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional