Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

S-a lansat licitatia pentru constructia depozitului de deseuri de la Girov

I.D. Investiţii /

S-a lansat licitatia pentru constructia depozitului de deseuri de la Girov

Depozitul de deseuri al judetului Neamt va fi construit la Girov, in urma implementarii proiectului "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Neamt", finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Totodata, in cadrul aceluiasi contract este inclusa inchiderea celor trei depozite neconforme de la Bicaz, Roman si Tirgu Neamt.

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si executare a fost lansata la data de 14 martie 2012, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 3 mai 2012.

Contractul de proiectare si executare a fost estimat la suma de 59,37 milioane lei fara TVA. Finantarea este acoperita in procent de 80% din fonduri europene, 18% din bugetul de stat si 2% din bugetul local.

Departajarea ofertelor se va face in functie de criteriul "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic". Pretul ofertei va avea o pondere de 70% in stabilirea castigatorului, valoarea garantata de catre ofertant a costurilor de operare anuale maximale aferente instalatiei de tratare a levigatului 20 %, iar perioada de garantie a lucrarilor 10 %.

Perioada de implementare a contractului este de 27 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional