Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

S-a semnat contractul pentru constructia celui de-al treilea centru de afaceri din Tirgu Mures

I.D. Investiţii /

SC Veritas Development SRL o obtinut finantare europeana pentru infiintarea unui centru de sprijinire si dezvoltare a afacerilor in municipiul Targu Mures, informeaza un comunicat remis redactiei.

Contractul de finantare, prin Programul Operational Regional, a fost semnat joi, 3 mai 2012, de catre domnul Daniel Adrian Tanasoiu, reprezentatul SC Veritas Development SRL si de catre domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Proiectul are o valoare totala de 18,1 milioane lei din care 8,33 milioane lei reprezinta finantarea nerambursabila solicitata, diferenta fiind asigurata de beneficiar.

"Acesta este cel de-al treilea centru de afaceri ce va fi construit la nivelul municipiului Tirgu Mures, din fondurile Programului Operational Regional. Pana in prezent a fost finalizat un centru de afaceri in municipiul Sibiu, iar alte doua structuri de afaceri se vor mai da in folosinta in anii urmatori in municipiul Tirgu Secuiesc si orasul Ghimbav. Cele 6 proiecte contractate au o valoare totala de aproape 117 milioane lei, din care circa 91 milioane lei reprezinta fondurile nerambursabile alocate din bugetul Regio al Regiunii Centru, pentru realizarea centrelor.", a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Lucrarile propuse au in vedere reabilitarea monumentului istoric "Casa Bornemisza" prin refacerea fatadei, a picturii murale, a balustradelor si a coridorului cu arcade. Tot din bugetul proiectului se va construi un corp nou care va beneficia de solutii tehnice moderne pentru asigurarea confortului ocupantilor. Centrul va pune la dispozitia celor 15 firme ce se estimeaza ca vor fi gazduite, peste 2300 mp, organizati in spatii pentru desfasurarea in conditii optime a activitatiilor economice. Se vor crea doua sali de intalnire, o cafenea, o sala de conferinte, un centru de copiere-printare, dar si o parcare cu 15 locuri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional