Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

S-au deschis ofertele pentru proiectarea a trei ambulatorii din Iasi

I.D. Investiţii /

Spitalul Clinic de Urgenta "Prof.dr. Nicolae Oblu" Iasi

Spitalul Clinic de Urgenta "Prof.dr. Nicolae Oblu" Iasi

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Ofertele depuse pentru servicii de proiectare in vederea modernizarii a trei ambulatorii spitalicesti din Iasi au fost deschise. Valoarea totală a licitatiilor este de aproximativ 700.000 de lei, fără TVA. Deschiderea ofertelor a avut loc pe 7,8, respectiv 9 noiembrie.

    Astfel pentru Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi au fost depuse 16 oferte cu valori cuprinse intre 29.500 si 187.193 lei.

    Pentru Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta "Prof.dr. Nicolae Oblu" Iasi, au fost depuse 20 de oferte cu valori cuprinse intre 25.000 si 253.000 lei.

    Contractul de proiectare al Ambulatoriul de Specialitate Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda" Iasi a atras 16 oferte. Valoarea acestora variaza intre 144.837 lei si 31.700 lei.

    Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi, a declarat:

    "Este una din primele etape din proiectul Consiliului Judetean de reabilitare a spitalelor din subordine. In urma cu doar cateva saptamani am obtinut o finantare de sase milioane de euro pentru reabilitarea ambulatoriilor de la trei astfel de spitale. In scurt timp vom desemna castigatorii licitatiilor. In bugetul pentru 2013 vor fi incluse fonduri pentru reabilitarea Spitalelor "Sfanta Maria" si "Prof. Dr. Nicoale Oblu."

    Investitiile beneficiaza de finantare europeana in valoare de aproximativ 6 milioane de euro. In maxim doi ani de la inceperea lucrarilor ambulatoriile vor fi reabilitate si modernizate.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional