Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

S-au incheiat lucrarile la piata Valea Ialomitei

I.D. Investiţii /

S-au incheiat lucrarile la piata Valea Ialomitei

Lucrarile la piata Valea Ialomitei din carteirul bucurestean Drumul Taberei au fost finalizate. Investitia s-a ridicat la suma de 6,86 milioane lei fara TVA, finantarea fiind exclusiv asigurata de la bugetul local al Primariei Sectorului 6.

Proiectul a fost demarat in toamna anului 2011 si a cuprins lucrari de modernizare si consolidare a structurii existente a pietei Valea Ialomitei, a zonei acoperite, inchiderea si acoperirea restului de spatiu, finisarea cu materiale superioare a caror calitate respecta normele europene, amenajarea spatiilor dupa modelele pietelor occidentale.

Printre modificarile aduse constructiei actuale, proiectul de modernizare al pietei contine, printre altele: inlocuirea peretilor cu panouri termoizolante tip izopan, montari de tamplarie de aluminiu si geam termopan, instalarea unui sistem de climatizare a aerului, inlocuirea si extinderea retelelor sanitare si refacerea instalatiei electrice.

Piata Valea Ialomitei a devenit o piata strict agroalimentara, in suprafata totala desfasurata de 6.000 mp, structurata pe parter si o parcare proprie de nivel 1 cu 104 de locuri.

Primaria Sectorului 6 va mai remova si moderniza Piata Chitila Veche si Piata Drumul Taberei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional