Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Satu Mare: Doua loturi de lucrari intretinere drumuri atribuite, alte doua in litigiu

I.D. Investiţii /

Satu Mare: Doua loturi de lucrari intretinere drumuri atribuite, alte doua in litigiu

Contractul pentru intretinerea curenta si periodica pe timp de vara a drumurilor din judetul Satu Mare a fost atribuit, la data de 7 octombrie 2011, conform anuntului publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Lucrarile vor fi realizate in perioada 2011-2014 si cuprind: plombare cu mixtura asfaltica, plombare cu emulsie bituminoasa si criblura, plombare cu mixtura stocabila MASBF 8, inlaturarea denivelarilor si fagaselor, badijonarea suprafetelor poroase, intretinerea drumurilor pietruite prin scarificari si cilindrari cu adaos de material pietros pana la 300 mc/km s.a.

Au fost adjudecate primele doua loturi din contractul ce este estimat la suma totala de 183,15 milioane lei fara TVA. Amblele loturi au fost artribuite catre acelasi operator economic, Tehnic Asist S.R.L. din Botosani.

Primul lot insumeaza 46,95 milioane lei fara TVA. Drumurile cuprinse in lotul I sunt: DJ 108M, DJ 195C, DJ 196B, DJ 196C, DJ 196D, DJ 191, DJ 195B, DJ 195D, DJ 109P, DJ191A. Lungimea totala a acestora este de 247,66 km.

Pentru realizarea lucrarilor din lotul II ce se extind pe o lungime de 178,92 km Consiliul Judetean Satu Mare va investi 54,59 milioane lei fara TVA. In acest lot sunt cuprinse drumurile DJ 195, DJ 195A, DJ 108L, DJ 194D, DJ 196, DJ 196A, DJ 108P, DJ 193F, DJ 110 A, DJ 109N. Lucrarile sunt finantate din fonduri bugetare.

Procedurile de achizitie pentru utimele doua loturi (III si IV) au fost momentan suspendate datorita plangerilor depuse la Curtea de Apel Oradea atat de catre societatea Constructii Drumuri cat si de catre beneficiar. Cele doua loturi cuprind un numar total de 358,38 km, costurile de intretinere fiind estimate la suma de 81,62 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional