Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Scolile din Sectorul 4 vor fi gata pentru noul an scolar

I.D. Investiţii /

Scolile din Sectorul 4 vor fi gata pentru noul an scolar

Ritmul lucrarilor de igienizare a scolilor din Sectorul 4 al Capitalei va fi accelerat in acest sfarsit de saptamana pentru ca unitatile de invatamant sa fie gata pentru noul an scolar.

Primaria Sectorului 4 a alocat in acest an 5,61 milioane lei pentru lucrari de igienizare, inlocuit gresie, faianta, montat parchet, instalatii electrice si sanitare.

Cristian Popescu, primarul Sectorului 4, a declarat:

"Datoria de a crea cele mai bune conditii pentru desfasurarea procesului educational ne impune exigenta maxima si, de asemenea, ne obliga, desi cu un buget mic, clasat pe penultimul loc in topul pe sectoare, sa continuam sa gasim solutii pentru construirea de gradinite, sali de sport, dar si pentru extinderea unor programe de tip afer school sau step by step."

Astfel, daca pana in prezent, 11 dintre acestea sunt deja igienizate, in cazul altor noua unitati, lucrarile vor fi finalizate luni, 10 septembrie, iar pentru ultimele noua, pana cel mai tarziu miercuri, 12 septembrie.

Pe parcursul vacantei de vara, s-au efectuat si reparatii la instalatiile electrice si de incalzire, unele acoperisuri au fost refacute, gresia si faianta au fost inlocuite, iar instalatiile sanitare au fost schimbate.

Toate unitatile de invatamant din Sectorul 4 au autorizatie de functionare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional