Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se aplica executari silite in centrul Capitalei

I.D. Piaţa Imobiliară /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Cautatorii de chilipiruri o opta pentru unul dintre cele 12 apartamente din centrul Capitalei ce vor fi scoase la licitatie in urma executarii silite, miercuri 13 iunie, scrie Heima.ro.

    Cladirea in care se gasesc apartamentele are un regim de inaltime de P+7 si este amplasata pe strada Brezoianu, nr.18, foarte aproape de Cismigiu si in vecinatatea fostului Hotel Cismigiu. Pretul de pornire al licitatiei pentru cel mai ieftin apartament aflat in executare silita, este de 93.636 lei, iar cel mai mare este de 285.767 lei.

    Din cele 12 apartamente aflate in executare silita, trei sunt apartamente cu o singura camera, sapte apartamente cu doua camere si doua apartamente cu patru camere.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional