Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se cauta constructor pentru Viaductul Calea Surii Mici -Kogalniceanu

C.T. Investiţii /

Consiliul Local al Municipiului Sibiu intentioneaza sa contracteze servicii de executie lucrari de constructii viaducte in vederea realizarii viaductului ce leaga strada Calea Surii Mici de strada Mihail Kogalniceanu din Sibiu.

Contractul presupune realizarea de lucrari de infrastructura, suprastructura,rampe de acces,instalatii electrice,reamenajare spatii verzi, semnalizare rutiera, refacere linii cale ferata si deviere retele utilitati.

Lungimea totala a pasajului va fi de aproximativ 398,7 m iar lungimea podului 248,4 m. Lungimea rampei spre strada Mihail Kogalniceanu va fi de aproximativ 71,65 m, in timp ce lungimea rampei spre strada Calea Surii Mici va fi de 78,65 m potrivit Hotararii de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru acest proiect.

Valorea totala estimata a contractului este de aproximativ 29,4 milioane de lei fara TVA potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P).

Proiectul este finantat din surse proprii prin Programul Operational Regional 2007-2013 Axa prioritara 1; Domeniul major de interventie 1.1.

Durata executarii lucrarilor va fi de 22 luni de la data atriburii contractului. Atribuirea se face prin licitatie deschisa in baza criteriului "pretul cel mai scazut".

Data de incepere a procedurilor de adjudecare este 22 aprilie 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional