Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se cauta executant pentru statia de epurare din Sighetu Marmatiei

I.D. Investiţii /

Contractul de reabilitare a statiei de epurare din municipiul Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, a fost scos la licitatie.

Proiectul, inclus in programul de "Extindere si Reabilitare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Maramures" prevede construirea unei noi statii de epurare mecano-biologica, cu treapta de tratare a namolului, pe actualul amplasament.

Se vor proiecta si executa lucrari de retehnologizare a statiei de epurare a apelor uzate care sa asigure epurarea apei uzate si conformarea efluentului din statie cu directivele UE privind epurarea apei uzate urbane si la reglementarile romanesti pentru "zone sensibile". Totodata, lucrarile vor asigura constructia treptei de tratare a namolului.

Licitatia pentru atribuirea contractului de proiectare si executare a fost lansata de compania Vital S.A. Baia Mare la data de 8 iunie 2012.

Potrivit estimarilor investitia se ridica la suma de 30,91 milioane lei fara TVA din care valoarea maxima a contractului pentru servicii de proiectare este de 1,74 milioane lei fara TVA, iar a celui pentru servicii de executie este de 29,17 milioane lei fara TVA.

Finantarea proiectului va fi asigurata in procent de 77,31% din fonduri europene, in proportie de 11,82% prin grant din partea autoritatii centrale/locale, 9,05% prin credit, iar 1,82% din bugetul local. Fondurile europene sunt asigurate prin Programul Operational Sectorial de Mediu - Axa prioritara 1 "Extindere si modernizare sisteme de apa si apa uzata".

Perioada de implementare a proiectului este de 22 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional