Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se contracteaza lucrari de managementul deseurilor in judetul Neamt

I.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Neamt contracteaza lucrari de proiectare si executare in cadrul proiectului de "Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Neamt". Licitatia pentru atribuirea contractului a fost lansata astazi, 21 martie 2012, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 8 mai 2012.

Contractul a fost evaluat la suma de 34,4 milioane lei fara TVA, finantarea fiind asigurata in proportie de 80% din fonduri europene, in proportie de 18% din bugetul de stat si 2% din bugetul local. Finantarea europeana este acordata prin Programul Operational Sectorial de Mediu Axa 2 - "Managementul deseurilor".

Perioada de implementare a contractului va fi de 24 de luni, lucrarile includ constructia statiei de transfer Targu Neamt, a statiei de transfer Tasca, a statiilor de transfer si sortare Cordun si a platformelor de colectare a deseurilor.

Contractul va fi atribuit potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional