Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se pregateste constructia unui hotel Hilton la Brasov

I.D. Investiţii /

Se pregateste constructia unui hotel Hilton la Brasov

Un hotel de patru stele care va opera sub brandul Hilton va intregi complexul Vesuvius din Brasov ce cuprinde in prezent casino si restaurant.

Potrivit unor date comunicate pe www.raportuldeinvestitii.ro in 2009, hotelul va avea un regim de inaltime P+6E si pe langa cele 100 de camere va cuprinde si un centru SPA.

Beneficiarul investitiei este Barbati Invest Real Estate, conform certificatului de urbanism eliberat Primaria Brasov la inceputul anului 2012.

O data exacta a demararii lucrarilor nu este inca stabilita, inceperea proiectului depinzand si de obtinerea autorizatiei de constructie si a finantarii.

Conform portalului detinut de IBC Focus, www.hotelinvest.ro, estimarile hotelierilor privind piata ospitalitatii din Romania in 2012 sunt optimiste, chiar daca cresterea va fi de doua ori mai mica ca si in 2011. In ceea ce priveste numarul de unitati hoteliere inaugurate, numarul aproximativ pentru 2012 este de 20 de unitati, in valoare de totala de aproximativ 130 milionae euro, spre deosebire de 2011, cand au fost realizate 12 deschideri de hoteluri, cu o valoare de aproximativ 89 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional