Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se reia licitatia pentru infrastructura publica din Targoviste

C.T. Investiţii /

Licitatia pentru reabilitarea si modernizarea infrastructuri publice urbane din Targoviste, judetul Dambovita, va fi realuata.

Masura dispusa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) survine in urma contestatiilor depuse. Astfel contestatia asocierii SC Garden Center Grup SRL - SC Tel Drum SA -SC Valah Construct Grup SRL - SC Potential Cons SRL solicita anularea rezultatului procedurii de atribuire si obligarea autoritatii contractante sa continue procedura de evaluare a ofertelor.

Totodata, asocierea SC Al Stom Company SRL - SC Euro Audit Service - Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta a solicitat anularea raportului de evaluare a ofertelor depuse in cadrul procedurii de atribuire.

O alta contestatie depusa de asocierea Proger Spa - Chirulii Andrea Impresa Individuale - King Industrial Enterprises SRL - SC Electric Total SRL - Sotec SRL solicita anularea deciziei prin care autoritatea contractantaa declarat oferta inacceptabila oferta sa si declararea acesteia castigatoare.

Pe de alta parte, asocierea SC Constructii Erbasu SA - SC UTI Grup SA solicita respingerea contestatiilor depuse ca nefondate si mentinerea tuturor actelor emise de autoritatea contractanta.

In baza analizarii contestatiilor depuse, CNSC a decis reluarea procedurii de atribuire prin evaluarea ofertei tehnice depuse de asocierea SC Al Stom Company SRL - SC Euro Audit Service- Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta si ulterior, stabilirea ofertei castigatoare, dintre ofertele admisibile, prin aplicarea criteriului de atribuire stabilit in documentatia de atribuire.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional