Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se reia licitatia pentru reabilitarea statiei de epurare Baia Mare

A.D. Investiţii /

Licitatia pentru reabilitarea statiei de epurare din Baia Mare derulate de compania de utilitati Vital va fi reluata. Masura dispusa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor survine in urma contestatiilor depuse,. Astfel, societatea 3T Construct a solicitat la CNSC anularea adresei de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire, anularea raportului procedurii si a actelor subsecvente, precum si reluarea procedurii din faza de evaluare a cerintelor de calificare.

O alta contestatie a fost depusa in privinta aceleiasi proceduri de catre Aqualia Infraestructura, care a cerut la randul sau anularea rezultatelor si continuarea procedurii cu reanalizarea ofertelor.

In sprijinul autoritatii contractante, compania Veolia Water Solutions a cerut respingerea contestatiilor amintitie si mentinerea rezultatului procedurii.

CNSC a admis cele mai importante capete de cerere din ambele contestatii si a dispus astfel anularea comunicarii rezultatului, a raportului procedurii, precum si reluarea procedurii din faza de evaluare a cerintelor de calificare a ofertelor.

Contractul de reabilitare a statiei de epurare in Baia Mare (proiectare si executie) are o valoare totala estimata la 58 milioane de lei, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional