Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se reia licitatia pentru statia de epurare de la Calafat

C.T. Investiţii /

Licitatia pentru reabilitarea statiei de epurare de la Calafat derulata de Compania de Apa Oltenia S.A. va fi reluata.

Masura dispusa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) survine in urma contestatiilor depuse. Astfel societatea SC Erg Termrom, lider al Asociatiei SC Erg Termrom - SC Hydro Carpaţi SRL a solicitat anularea deciziei prin care oferta contestatorului a fost declarata necastigatoare iar

iar oferta depusă de Asocierea SC Coral SRL - Scenergomontaj SA a fost declarata castigatoare. SC Erg Termrom a mai solicitat anularea raportului procedurii, a tuturor actelor subsecvente acestuia si obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertelor.

O alta contestatie a fost formulata de SC Espina Obras Hidraulicas Sociedad Anonima, lider al Asocierii SC Espina Obras Hidraulicas Sociedad Anonima - SC Polystart Impex SRL - SC TCIF SA Craiova. In acest caz, s-a cerut anularea raportului procedurii, a tuturor actelor subsecvente acestuia, constatarea ofertei contestatorului ca şi conformă şi obligarea autorităţii contractante la reluarea procedurii de atribuire cu luarea în calcul şi a ofertei depuse de contestator.

In sprijinul autoritatii contractante, societatea SC Coral SRL a solicitat respingerea contestatiilor depuse.

CNSC a admis cererea formulata de SC Erg Termrom si a dispus anularea raportului procedurii de atribuire şi a tuturor actelor subsecvente si reevaluarea ofertelor. Totodata, CNSC a respins contestatia formulata de Sc Espina Obras Hidraulicas Sociedad Anonima si a admis in parte cererea de interventie formulata de SC Coral SRL.

CNSC a dispus continuarea procedurii de atribuire.

Contractul de reabilitare a statiei de epurare de la Calafat are o valoare totala estimata la aproximativ 41,5 milioane de lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional