Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sectie de pediatrie modernizata pentru copiii din Targu-Jiu

I.D Investiţii /

Sectie de pediatrie modernizata pentru copiii din Targu-Jiu

Sectia de pediatrie a Ambulatoriului Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu a fost inaugurata in cursul zilei de ieri. La eveniment au luat parte prim-ministrul Victor Ponta si Raed Arafat, ministrul sanatatii.

Investitia face parte din proiectul de reabilitare, modernizare si echipare a ambulatoriul ce se ridica la valoarea de 19,54 milioane lei. Obiectivul de investitii beneficiaza de o finantare din fonduri europene de 15,27 milioane prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale". Contractul de finantare prin POR a fost semnat in toamna lui 2011.

Raed Arafat, a precizat:

"Peste tot in lume incercam sa tratam bolnavii mai mult in ambulatoriilor, in asistenta medicala primara, decat sa ii internam in spitale. La spitale se interneaza numai daca este strict necesar. Dezvoltarea ambulatorii este extrem de importanta, dotarea lor este extrem de importanta, asa ca ce vedem aici este un lucru normal, este un lucru care va trebui sa ajungem la el in toate spitalele noastre si peste tot unde pacientul sa aiba acces la ambulatoriul de specialitate si spitalul, numai pentru urgente si pentru cazurile care necesita intr-adevar internare in spital."

Cu toate ca lucrarile de reabilitare si modernizare a sectiei de pediatrie au fost incheiate investitia nu este inca finalizata. La ora actuala o serie de echipamente si dotari continua se fie furnizate spitalului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional