Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sectorul 1: Investitiile in unitati de invatamant sunt in plina desfasurare

I.D. Investiţii /

Sectorul 1: Investitiile in unitati de invatamant sunt in plina desfasurare

Pana la inceputul viitorului an scolar in Sectorul 1 al Capitalei vor fi create peste 400 de noi locuri in gradinite, anunta primaria de sector.

Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1, precizeaza:

"Vom derula si in acest an, in ciuda crizei economice, investitii majore in construirea de gradinite noi si in extinderea celor existente, pentru ca educatia copiilor nostri a reprezentat si va reprezenta in continuare o prioritate a administratiei pe care o conduc".

Locurile suplimentare vor fi create prin finalizarea lucrarilor de construire a unui corp nou la Gradinita nr.222 de pe strada Arad nr.38, a lucrarilor de consolidare, restaurare, refunctionalizare si extindere la Gradinita nr. 50, str. N. Iorga nr. 5-7 si a lucrarilor de mansardare la - Gradinita nr. 46, str. Marmurei nr. 13-15.

In plus, in cursul anului 2013, vor demara lucrarile la un nou corp la Gradinita nr. 146, str. Hrisovului nr. 24 si la Gradinita nr. 251, str. Venezuela nr. 10-14, inceperea lucrarilor de extindere si mansardare la Gradinita nr. 162, str. Sangerului, nr 23-27 si a lucrarilor de reabilitare si mansardare la Gradinita nr. 285, str. Sfantul Constantin nr. 6.

Anul 2013 aduce investitii majore si in scolile si liceele din Sectorul 1. Astfel, in acest an va demara, in functie de alocarile bugetare, construirea unui corp nou la scoala Gimnaziala ,,Elena Vacarescu"", mansardarea corpului de cladire existent la scoala Gimnaziala nr.162, refunctionalizarea, restaurarea si extinderea scolii Gimnaziale ,,I. H. Radulescu"", precum si supraetajarea tip mansarda a corpului C2 de la scoala Gimnaziala ,,Nicolae Titulescu"". Tot in acest an vor incepe lucrarile de construire a unei sali de sport la scoala Gimnaziala nr. 183, scoala Gimnaziala nr. 192 si scoala Gimnaziala nr. 181.

In ceea ce priveste liceele, in acest an vor fi realizate urmatoarele investitii: construirea unui corp nou de cladire si mansardarea Liceului Teoretic Bulgar "Hristo Botev", extinderea corpului de cladire existent de la Liceul Teoretic "Constantin Brancoveanu", construirea unui corp nou de cladire si extinderea Colegiului National de Informatica "Tudor Vianu", construirea unui corp nou de cladire la Colegiul German "Goethe" si amenajarea unei sali de sport la Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" .

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional