Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sectorul 3 a preluat costurile reabilitarii termice ce reveneau MDRT

I.D. Investiţii /

Sectorul 3 a preluat costurile reabilitarii termice ce reveneau MDRT

Primaria Sectorului 3 a preluat, printr-o hotarare emisa la inceputul lunii aprilie, cota de 50% din cheltuielile aferente lucrarilor de crestere a performantei energetice a blocurilor de locuinte ce revine Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). Aceste noi costuri vor fi suportate din bugetul general al sectorului 3.

Pana la data actuala un numar de 839 de blocuri au fost incluse in programul programul local multianual de crestere a performatei energetice la blocurile de locuinte din Sectorul 3, in urma depunerii de solicitari si a contractelor de mandat. Dintre acestea au fost finalizate lucrarile la un numar de 37 de blocuri.

Realizarea lucrarilor de reabilitare termica are ca scop scaderea consumului anual de energie calculat pentru incalzire sub 100 kwh/mp arie utila in conditii de eficienta economica.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional