Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sectorul naval, ultimul din MTI la accesarea fondurilor europene

I.D. Investiţii /

Portul Constanta

Portul Constanta

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii se lupta sa deblocheze opt proiecte in domeniul naval finantate prin Programul Operational Sectorial -Transport. Valoarea eligibila a acestora se ridica la 65 milioane euro, precizeaza un comunicat MTI.

Pana la acest moment s-a solicitat rambursare pentru aproximativ 12 milioane euro, rambursate efectiv fiind aproximativ 8 milioane euro.

"Sunteti codasii ministerului la accesare de fonduri, iar aceasta situatie este incaceptabila si nu sunt dispus sa o tolerez. Avem nevoie de mobilizare maxima", a mai precizat ministrul Alexandru Nazare in cadrul intalnirii cu membri Colegiului Naval din data de 13 martie.

Din Colegiul de coordonare a activitatii de transport maritim si pe caile navigabile interioare fac parte reprezentanti ai asociatiei armatorilor fluviali, ai operatorilor portuari precum si alti experti cooptati din sectorul privat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional