Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Secure Investments II a cumpărat 33 de apartamente în "Doamna Ghica Plaza"

Alina Toma Vereha Piaţa Imobiliară /

"Romfelt Real Estate" şi compania cipriotă de investiţii "Secure Investments II" au încheiat, ieri, un contract pentru vânzarea unui număr de 33 de apartamente din ansamblul rezidenţial Doamna Ghica Plaza, situat în cartierul Colentina din Bucureşti. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, Avi Shloush, directorul generalal "Doamna Ghica Plaza", a declarat că "Secure Investments II" a achiziţionat apartamente cu una până la trei camere şi au plătit toţi banii odată.

Conform spuselor oficialilor companiei, fondul a profitat de faptul că proiectul este complet finalizat şi au cumpărat apartamentele cu scopul de a le închiria pentru următorii trei ani. "Probabil le vor vinde în momentul în care preţurile din piaţă vor creşte suficient", afirmă Avi Shloush.

"Doamna Ghica Plaza" este un complex rezidenţial format din nouă corpuri de clădire, cel mai înalt dintre acestea având 24 de etaje. Ansamblul numără 616 apartamente, 33% dintre acestea fiind deja vândute.

Cotidianul Bursa

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional