Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sedako continua proiectul Iris

I.D. Investiţii /

Sedako continua proiectul Iris

Grupul Sedako construieste in prezent cel de-al patrulea imobil din cadrul complexului de locuinte dezvoltate in proiectul Iris din Timisoara, demarat inca din 2007.

Pentru antrepriza au fost contractate firme precum NL Bau si Adaco Pro Tim, in timp ce planurile aritecturale au fost intocmite de catre RD Sign din Cluj Napoca.

Lucrarile au demarat in 24 aprilie, iar in prezent s-a ajuns la etapa de structura.

Iris 4 aduce, potrivit datelor disponibile pe site-ul dezvoltatorului si pe www.raportuldeinvestitii.ro, 73 de apartamente dispuse in doua scari. Nivelul calitatii produselor si materialelor folosite este unul ridicat - centrale termice Vaillant, aparate de aer conditionat Fujitsu, videointerfoane color cu touchscreen Commax, parchet laminat de 10 mm Kronotex, usi Porta Doors, usi de intrare Brixia, ascensoare Kone etc.

In total cele patru imobile de locuinte, amplasate intre Calea Aradului si Calea Torontalului, insumeaza 233 de apartamente si reprezinta unul din cele mai mari ansambluri rezidentiale din nordul orasului.

Planurile dezvoltatorilor nu se limiteaza aici, acestia interntioneaza sa realizeze inca sase- opt blocuri care sa completeze intregul proiect.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional