Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sediu extins si modernizat pentru cresa din Sfantu Gheorghe

A.D. Investiţii /

Cladirea de reabilitat prin proiect.

Cladirea de reabilitat prin proiect.

Directia de Asistenta Comunitara Sfantu Gheorghe, din judetul Covasna, a obtinut fonduri europene prin Programul Operational Regional pentru extinderea si modernizarea cresei din oras. Valoarea totala a proiectului este de 2,26 milioane lei, din care 1,56 milioane lei fonduri nerambursabile obtinute prin program, potrivit reprezentantilor Agentiei pentru Dezvoltare Regionala "Centru".

Cresa se va muta intr-o cladire mai mare, care va fi reconditionata. Fondurile sunt alocate cresterii numarului de spatii functionale, pentru imbunatatirea fluxurilor de circulatie din cladire si pentru izolatii termice ale peretilor exteriori. In noua cladire, la subsol, vor fi amenajate spatiile anexa tip vestiare, grupuri sanitare, bucatarie, central termica. La parter sunt prevazute spatiile de luat masa, camera de joaca pentru copii si grupuri sanitare, iar la mansarda dormitoarele, camera izolator, spalatoria etc.

Pe parcursul celor 28 de luni de implementare a proiectului toate incaperile vor fi renovate si utilate.

Acesta reprezinta cel de-al treilea centru social din judetul Covasna ce primeste fonduri nerambursabile pentru reabilitare, extindere si dotare. La nivelul Regiunii Centru au fost semnate pana in prezent 18 contracte de finantare pentru infrastructura sociala, solicitand o finantare nerambursabila de aproape 40 de milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional