Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Selina a pierdut contractul de reabilitare a drumului Baia Sprie-Barsana

I.D. Investiţii /

Selina a pierdut contractul de reabilitare a drumului Baia Sprie-Barsana

Consiliul Judetean Maramures a reziliat contractul de executie a lucrarilor de reabilitare a drumului judetean Baia Sprie-Cavnic-Ocna Sugatag-Calinesti-Barsana (DJ185).

Astfel, asocierea S.C. Selina S.R.L.- S.C. Drumuri Bihor S.A. - S.C. Drumuri Poduri Maramures S.A.- S.C. Ready Mix S.R.L. pierde un contract in valoare de 68,14 milioane lei fara TVA.

Zamfir Ciceu, presedintele Consiliului Judetean Maramures, a declarat:

"Am ajuns intr-o situatie previzibila. Contractul a fost reziliat. Pe data de 25 septembrie, 2012, vom merge la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru a discuta toate aceste aspecte precum si continuarea contractului de finantare. Prin decizia luata, am incercat sa evitam riscul pierderii finantarii precum si aplicarea de corectii financiare."

Liderul asocierii trebuie sa ia imediat masuri de punere in siguranta a lucrarilor executate, in special masuri de finalizare a podurilor de la km 1+385.78 (Baia Sprie), 5+935.34 (Comuna sisesti) si 19+19+355.80 (Cavnic) si de evacuare de pe santier a utilajelor si a lucrarilor provizorii.

Dupa revizuirea proiectului tehnic si semnarea unei act aditional la contractul de finantare va fi initiata o noua procedura de executie lucrari.

Contractul cu asocierea condusa de societatea Selina a fost reziliat datorita executarii lucrarilor in neconformitate cu prevederile contractuale si nenumaratelor intarzieri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional