Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

SFIDÂND CRIZA ECONOMICĂBermo Group Arad continuă investiţiile pe segmentul premium

Paula Bulzan, Arad Piaţa Imobiliară /

Bermo Group Arad continuă investiţiile pe segmentul premium

Pentru anul 2010, Bermo Group şi-a propus demararea a două proiecte, în Arad şi Braşov

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari arădeni, Bermo Group SA, a anunţat că va continua investiţiile în domeniu chiar şi în această perioadă dominată de criza economică. Flavius Eşnican, director marketing în cadrul companiei, a declarat cu prilejul aniversării a cinci ani de la înfiinţarea Bermo Group, că toate proiectele începute au fost finalizate, sunt locuite, şi mai sunt în vânzare câteva apartamente.

"Apartamentele premium Bermo Group se vând chiar şi acum într-un ritm destul de alert. Avem şi multe cereri în curs de evaluare pe programul guvernamental Prima casă, apartamentele fiind reţinute pentru clienţii care au depus documentaţia la bănci", a declarat Flavius Eş-nican.

Bermo Group a finalizat, anul acesta, în municipiul Arad, trei proiecte imobiliare, care însumează 5 clădiri de apartamente cu o valoare de investiţie de peste 10 de milioane de euro. Bermo Orizont (P+5+Penthouse), oferă 55 apartamente premium din care 5 de tip Penthouse şi 2 spaţii comerciale. Valoarea investiţiei depăşeşte 3,2 milioane de euro şi preţul unui apartament porneşte de la 50978 euro TVA 5% inclus pentru 80 metri pătraţi.

Bermo Ambient (P+2), amplasat în cartierul Subcetate, este compus din 48 de apartamente, iar valoarea investiţiei este de peste 2,8 milioane euro.

Bermo Residence, amplasat într-o locaţie ultracentrală conţine 69 apartamente premium, din care 6 tip Penthouse. Valoarea investiţiei este de aproximativ 4 milioane euro şi preţul unui apartament porneşte de la 42886 euro TVA 5% inclus pentru 50 de metri pătraţi.

Flavius Eşnican a mai precizat că, echipa de marketing a companiei nu a greşit când s-a poziţionat pe segmentul premium, deoarece acesta se adresează unor clienţi care dispun de resurse şi abilităţi pentru a face faţă dificultăţilor generate de criza financiară. Pentru anul 2010, Bermo Group şi-a propus demararea a două proiecte, unul în Arad şi unul în Braşov, care vor fi anunţate la momentul oportun.

Bermo Group va finaliza anul 2009 cu o cifră de afaceri de aproximativ 11,3 milioane lei (2,7 milioane euro).

Bermo Group SA este o societate comercială pe acţiuni, cu capital integral privat, care activează în domeniul imobiliar din anul 2004. Acţionarii principali ai Bermo Group SA sunt Imotrust SA, care deţine 58,25 la sută şi omul de afaceri Valentin Morar cu 41,74 la sută din acţiuni.

Cotidianul Bursa

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional