Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sibiu: Inca patru strazi incluse in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana

I.D. Investiţii /

Primaria Sibiu a inclus inca patru strazi in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana.

Strada Magheranului masoara 990 de metri liniari, Calea Gusteritei are o lungime de 960 de metri, strada Otelarilor are 941 de metri liniari, iar strada Macaralei masoara 287 de metri.

Investitia prevede refacerea structurii carosabilului si a trotuarelor. De asemenea, retelele de apa vor fi reabilitate pe toate cele patru strazi. Canalizarea menajera va fi reabilitata in cadrul acestui proiect pe strazile Calea Gusteritei, Otelarilor si Macaralei, aceasta retea fiind deja reabilitata pe strada Magheranului prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Pe cele patru strazi vor fi create un total de 245 de locuri de parcare, iar pe strada Otelarilor vor fi create si alveole cu verdeata, insumand o suprafata de aproape 2.000 de metri patrati. De asemenea, pe strazile Calea Gusteritei si Magheranului vor fi realizate piste pentru biciclete.

Acest nou proiect in cadru PIDU va fi depus cel mai probabil la inceputul lunii ianuarie.

Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al Municipiului Sibiu a fost depus spre finantare in martie 2010. In cadrul acestui proiect au fost finalizate pana in prezent lucrarile pe strada Faurului, sunt in lucru strazile Ocnei si Turnului si este aproape finalizat Centrul pentru Copii cu Handicap de pe Aleea Streiu. Din acelasi proiect mai fac parte reabilitarea strazii 9 Mai (valoare 7,28 milioane lei) si construirea viaductului Calea surii Mici - Kogalniceanu (valoare 38,38 milioane lei).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional