Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sibiu: Infrastructura podului Cibin a fost finalizata

I.D. Investiţii /

Primele straturi asfaltice au fost turnate la noul pod peste raul Cibin din Sibiu, anunta municipalitatea.

Pana la momentul de fata infrastructura podului a fost finalizata. Structura de beton pentru carosabilul podului a fost turnata, a fost asezata hidroizolatia si urmeaza sa se toarne straturile asfaltice. Constructorul, format din asocierea de firme Sinecon SRL, Geiger Transilvania SRL si Geiger GmbH SRL, lucreaza in acelasi timp si la aleile pietonale de sub pod, la zidul de sprijin si la scarile de acces. Vor fi realizate apoi si racordurile cu strazile adiacente podului.

Contractul de executie a fost atribuit in luna martie 2011, valoarea lucrarilor lucrarilor ridicandu-se la suma suma de 966 de mii de euro, cu TVA.

Noul pod va avea o lungime de 60 de metri si o latime de 24 de metri. Circulatia se va desfasura pe trei benzi, pe langa acestea urmand sa fie amenajate trotuare si piste de biciclete de o parte si de alta a carosabilului. Contractul prevede amenajarea iluminatului public pe pod si pe aleile de promenada. De-a lungul fiecarui mal, de o parte si de alta a podului, vor fi create alei de promenada, cu banci.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional