Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sibiu: Trei noi poduri si un sens giratoriu intra in lucru

I.D. Investiţii /

Primaria Sibiu a incheiat patru contracte de executie a lucrarilor la trei noi poduri in Cartierul Tineretului si un nou sens giratoriu pe soseaua Alba Iulia.

Pe strada Deventer va fi creat un nou pod peste un canal pluvial existent. Contractul a fost semnat cu asocierea Drumuri si Poduri - Standard, iar lucrarile sunt planificate sa se finalizeze in opt luni. Noul pod va masura 9,26 metri in lungime si 12,5 metri in latime. Valoarea lucrarilor este de 496.000 lei.

Un nou pod va face legatura intre strada Berlin si strada Luxemburg din Cartierul Tineretului, trecand peste paraul Rossbach. Podul va avea o lungime de 23,44 metri si o latime de 12,50 metri. Valoarea contractului incheiat cu asocierea Constructii - Sinecon este de 1,22 milioane lei, termenul de executie fiind de 8 luni.

Asocierea Constructii - Sinecon va construit un pod si intre strada Londra si strada Viena. Podul va avea o lungime de 4,90 metri si o latime de 13 metri, lucrarile vor fi incheiate in opt luni. Valoarea contractului este de 351.174 lei.

Noul sens giratoriu de pe soseaua Alba Iulia va fi realizat la intersectia cu strada Turda. DPC a castigat acest contract in urma unei proceduri de achizitie, valoarea acestuia fiind de 906.800 lei, fara TVA. Sensul giratoriu va fi creat in 45 de zile.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional