Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Singurul centru pentru copiii cu autism din Sibiu a fost deschis

I.D. Investiţii /

Centrul pentru copii cu handicap de pe Aleea Streiu din Sibiu a fost redeschis dupa modernizare.

Costurile lucrarilor au fost de 1 milion lei fara TVA executantul fiind SC Balor Cons SRL.

Contractul a cuprins reabilitarea structurii de rezistenta a cladirii, reabilitarea zonei principale de acces, amenajarea unei scari exterioare de acces si montarea unui lift exterior cladirii, inlocuirea ferestrelor, recompartimentari interioare, reabilitarea grupurilor sanitare si a podelelor si refacerea zugravelilor.

Si retelele de utilitati au fost modernizate: a fost montata o centrala termica noua, au fost înlocuite obiectele sanitare, tablourile electrice si iluminatul, a fost amenajata o instalatie de aer conditionat si a fost montat un sistem video de securitate.

Contractul a prevazut si achizitia unor dotari pentru acest centru. A fost achizitionat mobilier, echipamente si dotari de specialitate (destinate complexului de kinetoterapie), echipamente de comunicare si informare si aparatura electrocasnica.

Investitia are o importanta foarte mare pentru intreg judetul, acesta fiind singurul centru din judetul Sibiu care ofera sprijin copiilor cu handicap neuro-psiho-motor si celor cu afectiuni din spectrul autist.

Unitatea deserveste in prezent aproximativ 130 de beneficiari.

Proiectul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, finantat din fonduri structurale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional