Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Skanska a inaugurat prima clădire din Green Court Bucharest

E.D. Piaţa Imobiliară /

Skanska a inaugurat prima clădire din Green Court Bucharest

Skanska, companie de dezvoltare imobiliară şi construcţii, anunţă inaugurarea oficială a primei clădiri din Green Court Bucharest, etapă a proiectului în care au fost investite 19 luni de muncă şi 46 de milioane de euro.

Potrivit unui comunciat remis redacţiei, această fază a primei investiţii Skanska în România include o clădire de birouri cu un spaţiu închiriabil de 19.500 mp în 12 etaje deasupra solului, precum şi parcarea subterană pentru primele două clădiri ale complexului. Clădirea A este în acest moment închiriată în procent de 90% companiilor Orange România şi Schneider Electric România, care se vor muta până în primăvara anului 2015.

"Green Court Bucharest este primul nostru proiect pe piaţa din România şi suntem foarte mândri de modul în care acesta s-a dezvoltat în ultimele luni. Aş dori să le mulţumesc chiriaşilor noştri: Schneider Electric România şi Orange România pentru încrederea şi aprecierea oferite şi sunt sigur că printre motivele pentru care au ales proiectul noastru s-a aflat şi preocuparea noastră comună faţă oamenii care îşi vor petrece o parte substanţială din zi aici. Pe lângă faptul că încorporează cele mai bune tehnologii disponibile la momentul actual, Green Court Bucharest iese în evidenţă prin spaţiile sale verzi, calde şi adaptabile, care contribuie la fericirea şi sănătatea angajaţilor şi crează un climat pozitiv pentru lucrul în echipă, creativitate şi productivitate", spune Marcin £apiñski, preşedintele Skanska Property România.

"Am depus multă muncă în proiectul Green Court Bucharest şi sunt foarte fericit că totul a decurs în conformitate cu planul nostru şi finalizăm clădirea la timp, respectând promisiunile pe care le-am făcut în 2013. Acest succes este rezultatul angajamentului şi dedicării echipei noastre energice de tineri ambiţioşi şi profesionişti. Este un exemplu de proiect de succes şi suntem încrezători că acesta va îndeplini toate dorinţele chiriaşilor noştri, începând de la spaţii de lucru eficiente şi productive şi până la un raport calitate-preţ foarte bun" adaugă Richard Burleigh, Preşedintele Skanska Construction România.

Odată cu inaugurarea oficială a Clădiri A din Green Court Bucharest, Skanska lansează în România şi conceptul original "Workplaces by Skanska".

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creşterii economice şi stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 şi face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară şi construcţii. Proiectele Skanska România oferă spaţii de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locaţii cheie care asigură atât succesul cât şi satisfacţia clienţilor şi a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienţei energetice optime şi ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice şi comerciale. Operaţiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România şi Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărţită în patru companii locale - Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria şi Skanska Property Polonia. Mai multe informaţii despre Skanska Commercial Development Europe se pot obţine de la www.Skanska.com/property.

Grupul Skanska

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară şi construcţii din lume, cu expertiză în construcţia şi dezvoltarea proiectelor comerciale şi rezidenţiale precum şi în parteneriate public-private. Bazându-se pe experienţa sa globală, obiectivul Skanska este acela de fi opţiunea numărul 1 a clienţilor în domeniul soluţiilor ecologice. Grupul Skanska are în prezent 57,000 de angajaţi în pieţele pe care activează în Europa, Statele Unite şi America Centrală. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale în valoare de 132 miliarde coroane suedeze.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional