Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Skanska demarează primul proiect de birouri în Bucureşti

F.A. Piaţa Imobiliară /

Skanska a inceput lucrările aferente primei faze a proiectului Green Court Bucharest în urma achiziţionarii terenului şi a obţinerii autorizaţiei de construire la finalul anului trecut, arată un comunicat remis redacţiei.

Clădirea a obţinut deja pre-certificare LEED Gold.

Proiectul Green Court Bucharest este alcătuit din trei clădiri de birouri de clasă A cu o suprafaţă totală închiriabilă de 52,000 metri pătraţi. Fiecare clădire va avea 12 niveluri supraterane şi trei subterane.

Skanska va investi 46 milioane euro, compania fiind şi antreprenor general. Finalizarea proiectului este estimată pentru trimestrul patru al anului 2014.

"Suntem entuziasmati de lansarea primului nostru proiect de investiţii imobiliare în Bucureşti. Considerăm Bucureştiul o piaţă importantă pentru noi; vedem aici un mare potenţial şi si avem planuri pe termen lung", a afirmat Andreas Lindelöf, Preşedintele Skanska România.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional