Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Skanska va investi 33 milioane euro în proiectul Green Court Bucureşti

P.B. Piaţa Imobiliară /

Skanska va investi 33 de milioane de euro în cea de-a doua fază a proiectului de birouri Green Court Bucureşti, potrivit Business Wire. Reprezentanţii companiei suedeze susţin că noile birouri vor fi construite prin subsidiarele autohtone Skanska Property şi Skanska Construction, iar lucrările vor fi finalizate în luna mai a anului viitor.

Clădirea B din cadrul Green Court va avea o suprafaţă de aproximativ 18.000 de metri pătraţi, cu 12 etaje deasupra solului şi trei etaje subterane. Oficialii Skanska apreciază că prima fază a proiectului de birouri este închiriată în proporţie de 88% şi va fi finalizată în al treilea trimestru al anului.

Green Court Bucureşti este un complex de birouri clasa A ce oferă un spaţiu total de 52.000 mp, în 3 clădiri, fiecare cu 12 etaje şi 3 nivele de parcare subterană, fiind primul proiect al suedezilor de la Skanska în ţara noastră.

Anul trecut, Skanska a avut venituri totale de 15,1 miliarde de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară şi construcţii din lume, cu 57.000 de angajaţi în pieţele pe care activează în Europa, Statele Unite şi America Centrală.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional