Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sky Tower a atras primul chirias din afara grupului Raiffeisen

A.D. Piaţa Imobiliară /

Sky Tower a atras primul chirias din afara grupului Raiffeisen

Cladirea de birouri Sky Tower a atras primul chirias din afara grupului Raiffeisen. Astfel, compania Amadeus Marketing a inchiriat 366 mp la etajul 19 al turnului amplasat in zona Barbu Vacarescu din Bucuresti. Tranzactia a fost intermediata de ESOP Consulting l CORFAC International.

"In momentul de fata, Sky Tower este una din cele mai atractive solutii de sediu pentru companiile in cautarea unui spatiu incepand cu 300 mp, putand fi inchiriate suprafete dispuse pe cel putin un sfert de etaj (un etaj are aproximativ 1.200 mp)", declara Alexandru Petrescu, managing partner ESOP Consulting l CORFAC International.

Mai multi potentiali chiriais sunt interesati de spatii de birouri in Sky Tower, cu suprafete cuprinse intre 300 si 5.000 mp, adauga domnul Petrescu.

Sky Tower este cel mai înalt turn de birouri din Romania (137 metri si 37 etaje). Proiectul a fost dezvoltat de Raiffeisen Evolution.

Cladirea a obtinut certificat de sustenabilitate in sistem LEED, inregistrand un consum redus de energie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional