Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

SkyTower isi face aparitia pe orizontul bucurestean

I.D. Investiţii /

SkyTower isi face aparitia pe orizontul bucurestean

Lucrările de construcţie la SkyTower au ajuns la etajul 12. Odata finalizat turnul de birouri va avea o inaltime de 137 m si va fi cea mai inalta cladire din Capitala.

Amplasat in nordul Bucurestiului, proiectul realizat de Raiffeisen Evolution, cuprinde pe langa turnul de 37 de nivele, o clădire de birouri de sapte etaje, denumita Floreasca Office, si centrul comercial Promenada Shopping Center.

Lucrarile la Sky Tower urmeaza sa fie incheiate pana la finele lui 2012. Cladirea va avea o suprafata construita supraterana totala de 50.000 mp, suprafata construita per etaj fiind de 1.150 mp. Proiectul include o parcare subterana de 518 locuri, precizeaza un comunicat remis redactiei.

Turnul va gazdui dupa finalizare, incepand cu anul 2013, sediul central al Raiffeisen Bank S.A. din Bucuresti, care va ocupa etajele 2-7. Totodata banca se va muta in cladirea de birouri de sapte etaje.

"Avem convingerea că, date fiind arhitectura deosebită şi amplasamentul excepţional, vom putea închiria în cele mai bune condiţii spaţiile de birouri rămase disponibile in SkyTower " a declarat Roland Gewessler, Managing Director al Raiffeisen Property International.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional