Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Slatina va gazdui cea mai mare fabrica Pirelli

I.D. Investiţii /

Slatina va gazdui cea mai mare fabrica Pirelli

Fabrica Pirelli din Slatina va deveni cea mai unitate din lume a producatorului italian de anvelope.

Compania va investi 105 milioane de euro in extinderea capacitatilor de productie. Pentru acest proiect, Pirelli Romania a accesat si a primit acordul de principiu pentru un ajutor de stat de 35 de milioane de euro. Aceste fonduri se vor intoarce in urmatorii ani statului roman sub forma de taxe si impozite.

In cadrul unei vizite la Frabica din Slatina, prim-ministrul Victor Ponta a declarat:

"Faptul ca Pirreli a decis, in final, sa aiba aici, in Romania, la Slatina cea mai mare fabrica la nivel mondial, faptul ca in fiecare an s-a investit, in fiecare an s-au facut planuri pentru viitor, faptul ca aici, la Slatina, este cea mai inalta tehnologie de care dispune Pirreli, toate aceste lucruri arata ca exista deja o relatie speciala intre o mare companie, cum este Pirreli, si acest loc, Slatina si Romania, si vreau sa spun, si in calitate de sef al Guvernului si in calitate de roman, ca le multumesc celor de la Pirreli, ca-mi doresc sa facem tot ceea ce tine de autoritatile centrale, autoritatile locale pentru ca acest proiect sa aiba in continuare succes."

Extinderea fabricii din Slatina va insemna creareade 500 de locuri de munca.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional