Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Societatile isi pot asigura o parcela in viitorul Parc Industrial Eurobusiness II din luna aprilie

I.D. Investiţii /

Licitatiile pentru atribuirea parcelelor din viitorul Parc Industrial Eurobusiness II Oradea vor fi demarate in decursul lunii aprilie, anunta reprezentantii Primariei Oradea.

Pana in momentul de fata, au fost inregistrate patru scrisori de intentie din partea unor firme si companii private, care sunt interesate de locatia celui de-al doilea parc industrial oradean. Termenul de depunere a ofertelor va fi 1 mai 2012.

Momentan parcul industrial se afla in faza de aprobare a P.U.Z-ului in Consiliul Local Oradea. In acelasi timp este in lucru si studiul de fezabilitate pentru asigurarea utilitatilor in cadrul parcului industrial, urmand ca in luna martie sa se realizeze documentatia necesara obtinerii titlului de parc industrial.

Terenul parcului, in suprafata de 23,8 ha, este situat in intravilanul municipiului, in partea de sud a localitatii, adiacent drumului de centura. Pentru asigurarea accesului la parcele, este prevazut un drum industrial cu profil transversal.

Conform prevederilor, in interiorul parcului vor putea fi distinse trei zone functionale: zona destinata unitatilor administrative ale parcului, zona de productie si zona de servicii si comert. A fost prevazut un numar de 26 de loturi, cu suprafete cuprinse intre 4000 si 20.000 mp, cu posibilitatea unor modificari, in functie de cerintele specifice ale investitorilor. Spatiul verde va ocupa minim 20% din suprafata lotului, iar intre zona de locuinte si parcul industrial este prevazuta crearea unei zone verzi cu latimea de 18 m, care va constitui o perdea de protectie fonica.

Utilitatile vor fi asigurate prin extinderea retelelor de apa, canalizare menajera, energie electrica, gaze naturale, energie termica existente.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional