Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Spatii de birouri rezervate IMM-urilor

I.D. Piaţa Imobiliară /

Spatii de birouri rezervate IMM-urilor

Cinci cladiri de birouri din Bucuresti au rezervate spatii dedicate IMM-urilor.

Constructiile au fost dezvoltate din bani europeni prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 4 "Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local". In cadrul contractului de finantare beneficiarilor proiectelor li s-a impus ca o anumita cota din spatiile de birouri rezultate sa fie tranformate in incubatoare de afaceri, respectiv sa fie inchiriate numai pentru companiile mici si mijlocii, inclusiv catre start-up-uri, precizeaza consultantul imobiliar ESOP Consulting.

Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International:

"Este o reala oportunitate pentru IMM-urile romanesti posibilitatea de a inchiria sediul intr-un astfel de centru pentru dezvoltarea si sprijinirea afacerilor. Conform unui studiu al Comisiei Europene, in Europa exista 23 milioane de IMM-uri, acestea fiind considerate seva dezvoltarii durabile, pentru ca ele au creat 80% din noile locuri de munca, in ultimii cinci ani.

Credem ca si in Romania incubatoarele de afaceri pentru IMM-uri vor avea un impact pozitiv la nivelul reducerii costurilor fixe ale firmelor si ne bucuram ca suntem promotorii unor astfel de solutii in piata."

Cele cinci cladiri ofera o serie de facilitati pentru IMM-uri precum: asigurarea receptiei, pazei si protectiei, serviciilor IT integrate gratuite, accesul la un centru de copiere si sali complet echipate de meeting si/sau training de catre proprietarii cladirilor care au accesat fondurile europene.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional