Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Spatii de birouri ultracentrale in cadrul Magheru One

I.D. Investiţii /

Spatii de birouri ultracentrale in cadrul Magheru One

Cladirea de birouri Magheru One din centrul Bucurestiului a fost reinnoita complet in urma unei investitii totale de cca. 20 milioane de euro. Constructia interbelica a fost renovata de societatea austriaca S+B Gruppe AG.

Magheru One cuprinde spatii de birouri si comerciale dispuse pe o suprafata totala de cca. 3.950 mp.

Spatiile destinate cumparaturilor si petrecerii timpului liber se intind pe trei etaje - subsol, parter si etajul 1 - avand o suprafata de cca. 1.200 mp. Spatiul poate fi impartit in unitati separate sau poate functiona sub forma unui magazin mai mare cu scari interioare. Birourile sunt disponibile cu suprafete incepand de la 170 mp, capacitatea maxima pe fiecare etaj fiind de 472 mp. Prin peretele de sticla de la etajul 7 cu o suprafata de 374 mp se deschide o priveliste asupra intregului bulevard.

Toate instalatiile cladirii au fost inlocuite cu tehnologii de ultima ora pentru a economisi energie si a reduce cheltuielile de intretinere. Finisajele din zona principala de receptie si spatiile comune contin elemente de marmura, stucaturi venetiene, lemn, piele si crom, si reprezinta transferuri de valoare in secolul 21.

Societatea S+B GRUPPE AG, dezvoltator international de proiecte cu cladiri in Polonia, Cehia, Romania si Austria, realizeaza de peste 25 de ani proiecte ca investitor si antreprenor general in toata Europa. La un volum de investitii de peste 2,5 miliarde de euro s-au construit imobile cu o suprafata utila de 850.000 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional