Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Spaţiile comerciale stradale sunt în continuare căutate pentru închiriere

(A.T.) Piaţa Imobiliară /

Spaţiile comerciale stradale reprezintă, în continuare, prima opţiune pentru comercianţii din sectorul alimentar, farmaceutic, dar şi pentru cei care desfăşoară activităţi în sfera jocurilor de noroc. Reprezentanţii companiei imobiliare "EuroMetropola" susţin că principalele solicitări pentru închirierea de spaţii stradale din această perioadă sunt pentru restaurante tip fast-food, jocuri de noroc şi săli de fitness. Durata contractelor pentru aceşti chiriaşi este cuprinsă între 3 şi 5 ani, iar bugetele nu depăşesc 15 euro/mp pentru zone precum Pantelimon şi Colentina.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, în zonele ultracentrale precum Dorobanţi, preţurile cerute de proprietari se situează în jurul valorii de 90 euro/mp, însă în urma negocierii se ajunge la un discount de 15-20%, în funcţie de perioda închirierii. Un aspect pozitiv pentru cei care caută suprafeţe mari este negocierea preţului chiar şi până la 35% pentru spaţiile mai mari de 350 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional