Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Spatiile de birouri sub 3.000 mp, cele mai cautate in 2013

C.T. Piaţa Imobiliară /

Numarul tranzactiilor realizate pe piata de birouri din Capitala a crescut cu 22%, in prima jumatate a anului 2013 fata de aceeasi perioada a anului trecut, motorul acestei cresteri fiind tranzactiile de relocare, cu suprafete sub 3.000 mp, potrivit companiei Esop Consulting.

Din totalul tranzactiilor, aproximativ 80% au fost reprezentate de spatiile sub 3000 mp. Din 124 de tranzactii, 107 au fost de relocare, insumand peste 66.000 mp, ceea ce reprezinta 58% din totalul suprafetei inchiriate in primul semestru din 2013.

Tranzactiile cu spatii de birouri ce au avut suprafete de pana in 1.000 mp au insumat o pondere de 40% din totalul suprafetei inchiriate la nivelul intregii piete, mai mare cu un procent decat ponderea tranzactiilor cu suprafete cuprinse intre 1.000 si 3.000 mp. Cele doua segmente insumate reprezinta 79% din suprafata inchiriata in Bucuresti, in primul semestru din 2013.

Cea mai mica pondere a avut-o segmentul tranzactiilor de peste 3.000 mp, reprezentand doar 21%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional